4 idei de amenajare care includ gresia si faianta bej

Daca iti doresti sa reamenajezi spatiul in care locuiesti si doresti sa te inspiri din anumite imagini care sa includa gresia si faianta bej, atunci poti sa stii ca exista multe posibilitati de a scoate in evidenta frumusetea lor prin mobilierul potrivit si combinatiile bune. De asemenea, pentru ca este vorba despre o culoare considerata a fi neutra in lumea designului, se va pune in valoare prin diferenta de textura si culoare, mobilierul in sine. Daca esti in cautare de gresie Timisoara sau de faianta Timisoara, LS Italceram pune la dispozitie o gama de produse pentru amenajari interiorare Timisoara. Pentru detalii se poate accesa site-ul de aici: https://italceram.ro. Iata 4 idei de amenajare care includ gresie si faianta bej:

 

Baie cu faianta si gresie bej, iar mobilierul si decorul alb

O varianta contemporana de design poate sa fie alaturarea mobilierului alb cu faianta si gresia bej. Totul poate sa fie ales a fi cu linii simple, clare, daruind un efect minimalist, tanar, actual. Manerele pot sa fie inexistente sau argintii, cat mai simple ca forma si design. Prosoapele pot sa fie puse in loc de decor, fiind alese in culoarea alba. Se poate pune pentru textura diferita si un covor pufos alb in dreptul cazii. Oglinda fara rama sau cu rama simpla alba si lumini atrage atentia asupra intregului decor pus in valoare de gresia si faianta bej. 

Bucatarie neagra cu gresie si faianta bej deschis

Stilul spre care se poate merge in aceasta situatie este unul ce se duce spre vintage reinterpretat. Mobila poate sa fie cu ornamentatie pe usa, iar butonii si tot metalul poate sa fie auriu sau aramiu, eventual patinat. Chiar si blatul trebuie sa fie negru pentru obtinerea contrastului necesar dat de aceasta imagine. Pot sa existe rafturi deschise pline cu vase vechi puse in valoare prin detaliile existente. Gresia si faianta bej vor face totul sa fie indulcit, retro, integrat. 

 

Baie cu cada veche si gresie si faianta bej

Prezenta unei bai vechi sau de inspiratie veche, cu bateria retro, aramie sau aurie, cu picioare in aceeasi culoare, poate sa fie considerata puternica. Astfel cada devine un obiect statement, iar gresia si faianta bej sunt cele care scot in evidenta ansamblul. Pentru a face din baie o oaza de relaxare se poate construi si un colt amenajat cu verdeata, cu plante si cristale, cu lumanari parfumate si prosoape pufoase de aceeasi culoare cu gresia sau cu faianta. Prosoapele pot sa aiba detalii si decoratiuni, fiind in sine obiect pentru decor al incaperii. 

 

Hol cu gresie bej si elemente din fier forjat

Se poate alege gresia bej pusa intr-un hol unde dulapul si cuierul sunt construite din fier forjat. In aceeasi incapere poate sa fie alaturata si o oglinda masiva cu ornamentatie puternica si decor bogat. Astfel ca imaginea construita va putea sa fie accea de lux vechi, de aspect delicat si viu in acelasi timp. Gresia de culoare bej ajuta ansamblul sa iasa in evidenta. 

WhatsApp chat
//]]>