Gresie piscina si caramida aparenta

Cele mai frumoase piscine pot fi create tocmai prin captusirea bazinului cu gresie piscina colorata. In plus, utilizarea placilor ceramice pentru a realiza interiorul bazinului, poate rezolva o serie de sarcini importante, deoarece acest material are multe avantaje. Produsele ceramice folosite de om de mai mult de un mileniu, inca nu si-au pierdut popularitatea. Desigur, calitatea placilor ceramice este imbunatatita in fiecare an, adaugandu-se noi elemente in compozitii, ceea ce poate imbunatati in mod semnificativ caracteristicile materialului. Printre cele mai importante avantaje ale gresiei pentru piscina se numara practicitatea si durabilitatea, aspectul frumos, o buna aderenta la apa, are un indicator semnificativ al rezistentei, refractare excelenta, ofera o buna igiena si siguranta si necesita o ingrijire usoara.

Metoda de fabricare gresie piscina

Tipurile de gresie piscina sunt produse din ceramica, portelan, lut alb, feldspat, caolin si cuart. Datorita faptului ca acest set de ingrediente este similar cu masa din portelan, placile au primit numele de gresie. Pentru a da produsului finit o anumita nuanta de culoare, la baza sunt adaugati oxizi de diferite metale, fiind posibile si variante cu prezenta altor substante colorante. Dupa ce se amesteca aluatul de gresie piscina, are loc procesul de presare,  sub actiunea presei. Mai mult, in mod imperativ urmeaza etapa de ardere, care are loc la o temperatura ridicata de aproximativ 1300 de grade. Acest lucru permite nu numai topirea tuturor elementelor din compozitie, ci si sinterizarea lor intre ele. Datorita acestui proces, gresia pentru piscina are o densitate mare si durabilitate. Nu se teme de impactul mecanic, iar partea din fata are o suprafata asemanatoare cu geamul, adica o astfel de productie nu implica o vitrare suplimentara.

Gresie piscina – klinker ceramic

Dar totusi, multi proprietari de piscine publice prefera sa foloseasca dale de klinker ceramic pentru decorare. Un astfel de produs nu absoarbe umezeala, este sigur din punct de vedere al mediului si are, de asemenea, o suprafata anti-alunecare. Pentru prima data, despre aceasta varietate de placi a inceput sa vorbeasca in Olanda. In aceasta tara, aceste produse au fost utilizate pentru pavarea drumurilor, ceea ce a facut ca o lunga perioada de timp, strazile sa arate impecabil din punct de vedere al esteticului. In lumea moderna, sfera de aplicare a produsului s-a extins semnificativ si la bazinele de piscine, deoarece klinkerul este un material natural realizat pe baza de lut special din plastic si samota de sticla.

Gresie piscina – forma si culoare

Tipurile de gresie piscina se disting nu numai prin culoare sau forma, ci si prin materialul de fabricatie si prin caracteristicile principale. Este important sa se respecte normele stabilite de experti si sa se adere la diviziunea existenta in clase. Se recomanda utilizarea placilor destinate exclusiv piscinelor in aer liber, precum si a produselor marcate numai pentru partea inferioara a bazinului. Acest lucru este foarte important, deoarece siguranta persoanelor din bazin depinde de aceasta. In primul rand, trebuie remarcat faptul ca gresia pentru piscine este disponibila in colectii. Aceasta consta intr-un set specific de elemente, fiecare avand scopul sau specific. Astfel de colectii includ, de regula, placi de fundal, care sunt de obicei de trei culori primare – alb, verde sau albastru, variatia nuantelor putand fi foarte diferita. Fundalul este destinat atat fundului piscinei cat si peretilor, motiv pentru care are o textura diferita.

Caramida decorativa

„Terre di Romagna” este numele care identifică producția IBL de cărămizi făcute manual, în care originea unui produs care conține toate caracteristicile unui pământ solar, cald , al tradițiilor vechi de secole. Cărămizile din seria „Terre di Romagna” sunt un simbol al purității și al simplității, sinonime cu tradiții pozitive și autentice. „Terre di Romagna” este marca de cărămizi , a căror frumusețe și originalitate sunt exprimate în multiple finisaje și culori. Asa apar cărămizile lucrate manual din seria Classic, Nouveaux și Ancient, în slujba celor mai prestigioase idei din Face to View.

Cărămizile din seria Borgo Vecchio sunt cele mai exclusive produse ale familiei „Terre di Romagna”. Un proces particular de îmbătrânire conferă fiecărui element individual marginile rotunjite caracteristice, caracterul inconfundabil al acestui produs unic în cărămizile fațada. Rezistente la stresul mecanic și agenții atmosferici, cărămizile Borgo Vecchio sunt potrivite pentru a crea pereți și pardoseli cu o originalitate deosebită și rezistență expresivă.

Produse de pastă moale foarte speciale, pentru că sunt făcute manual, bogate în experiență artizanală, în valoarea irepetabilă, în farmecul unicumului. O gamă completă, în nuanța de culoare roz, a elementelor indispensabile fiecărei cerințe arhitecturale oferă posibilități deosebite de proiectare, garantând realizarea corectă și creativă chiar și a celor mai originale detalii, atât în ​​renovări, cât și în clădiri noi.

„Felsinei” este denumirea care identifică producția IBL de cărămizi de fațada extrudate. Cărămizile de fațada Felsinei, fabricate prin extruzie, sunt capabile să satisfacă nu numai tendințele arhitecturale actuale, dar și nevoia de a avea o suprafață externă practic inalterabilă de agenții atmosferici. De fapt, cărămizile IBL elimină complet problema întreținerii fațadelor, permițând astfel o reducere semnificativă a costurilor generale ale gestionării clădirilor.

Cărămizile din ipsos sunt elemente din cărămidă utilizate atât pentru construcția de structuri de zidărie portantă, cât și ca umplutură în structuri în cadru din beton armat. Sunt împărțite în: cărămizi solide cu un procent de forare mai mic de 15%; cărămizi semi-pline cu un procent de forare mai mic de 45%; cărămizi perforate cu un procent de forare de peste 45%.

Pardoseli și acoperirile de perete IBL oferă o gamă largă de podele din teracotă și accesorii care vă permit să mobilați, într-un „continuum” conceptual cu cărămidă, diferitele domenii ale vieții umane: spații urbane și casnice, medii interioare și exterioare sunt îmbogățite de schema de culori deosebită și de caldura cotto-ului.

WhatsApp chat
//]]>