Baterii & Accesorii

TREEMME RUBINETTERIE

Producator de baterii si robineti de baie gama LUX, se naste in anii ’60 in Siena – Toscana, se propune constant in ultimii 30 ani cu colectii noi, linii de la cele mai tradizionale pana la cele mai inovatoare, conservand intacte calitatea si serciile impecabile de ‘made in Italy’cu care si-a obisnuit deja clientii.


PAFFONI RUBINETTERIE

Este o companie specializata in productia de baterii si armaturi sanitare. Grație unei căutări continue pentru cele mai bune materii prime și un design rafinat, bateriile Paffoni garanteaza pentru toate produsele sale un standard de înaltă calitate.


EFFEPI RUBINETTERIE

Isi are radacinile in traditia artizanala si familiara, iar de-a lungul anilor, prin adaugarea noutatilor stilistice, alaturi de o constanta si atenta imbunatatire  tecnologica, a devenit  o realitate care functioneaza atat in Italia cat si la nivel international, cu o gama larga de baterii de baie si bucatarie cu design modern si clasic.


BREM

Producator specializat în proiectarea și producția de radiatoare și suporturi pentru prosoape încălzite cu tuburi din oțel, funcționează la capătul superior al pieței, datorită calității superioare a produselor sale și a designului elegant pana in cel mai mic detaliu, producând emoții și sentimente, cum ar fi orice design care se respectă.

Cu BREM, radiatorul nu mai este doar un obiect care incalzeste camera, dar si un corp de design capabil de a crea senzatie, gama de culori este infinita, finisajele de asemenea (inclusiv cele pictate).


CORDIVARI DESIGN

Fondata in 1972 de Ercole Cordivari , se specializeaza  in proiectarea si productia de sisteme de incalzire si radiatoare cu un design avangardist si finisaje realizate artistic, prin colaborarea cu arhitecti de renume mondial . Cordivari este astazi garantia rigorii si a seriozitatii, creand nu doar un obiect care incalzeste camera, dar si un corp de design capabil de a crea senzatie.


LINEA G

Cu peste 35 de ani de experienta in domeniul accesoriilor de baie, devine leader prin inovatie si designul deosebit al produselor sale, garantate de biroul de proiectare intern al companiei. Azi produce si elemente complementare , piese de mobilier, lampi, accesorii de ambientare.

WhatsApp chat
//]]>