Faianta & Gresie

CERAMICHE SUPERGRES

Parte a Grupului Atlas Concorde, lider mondial al industriei ceramice, cu peste 50 ani de experienta in domeniu, este o companie dinamica si moderna atenta la inovatie, care si-a adaptat rapid produsele la exigentele clientilor si la tendintele pietei actuale, atat privind calitatea cat si designul.


FAP CERAMICHE

Parte a Grupului ATLAS CONCORDE, lider mondial al industriei ceramice, are o istorie care incepe in anii ’60 la Sassuolo si care continua sa se scrie pe toate placile de faianta si gresie montate in casele din lumea intreaga. Este povestea unui vis transpus in realitate, prin serii moderne sau clasice, cu multe decoruri si piese speciale care definesc un ambient.


CERAMICHE KEOPE

Tanara si dinamica fabrica a Grupului ATLAS CONCORDE se lauda cu o productie de peste 5 milioane de mp de gresie portelanata, fapt pentru care este lider in acest domeniu pe piata mondiala. Placile se pot utiliza atat la interior cat si la exterior, in spatii rezidentiale sau comerciale de trafic inalt, sunt produse de inalta calitate si estetica pentru ambiente care se doresc originale si exclusiviste.


CERAMICHE RAGNO

Parte a grupului MARAZZI, este un model al succesului pe piata producatorilor de placi ceramice, inca din 1949. Creativitatea si designul inovativ alaturi de studii in laboratoare specializate, investitia intr-o tehnologie de cel mai inalt nivel , ofera produselor marca MARAZZI maxima calitate si ofera solutii tehnice pentru arhitectii din intreaga lume.

 


CERAMICHE CISA & CERDISA

Istorie si traditie in ceramica incepand cu 1954 la Sassuolo, ambele marci se remarca pe piata placilor ceramice printr-o larga gama de gresie fina portelanata si faianta glazurata, toate din pasta alba, cu diferite formate si texturi, cu o cromatica moderna si printuri deosebite, realizate printr-o tehnologie de cel mai inalt nivel.


CERAMICHE NOVABELL

Fondata de Silvio Bellei in anii ’50, este un important protagonist pe piata ceramicii. Tot mai atenta in ultimii ani la exigentele clientilor sai, si-a imbunatatit serviciile oferite acestora si cauta permanent sa se apropie de ei pe internet prin sisteme de proiectare , amenajare, oferindu-le variante ca ‘Architech’ sau  ‘Virtual Room’.


DOM CERAMICHE

Situata in leaganul producatorilor de ceramica – Sassuolo Italia, fabrica se remarca prin avangardismul si inovatia permanenta a produselor sale. DOM este renumita pentru colaborarile sale de-a lungul vremii cu designeri celebri care si-au pus amprenta pe liniile de gresie portelanata si faianta realizate exclusiv din pasta alba, intr-o gama foarte variata de texturi si culori.


CERAMICHE GARDENIA ORCHIDEA

Nascuta in 1961 a ajuns sa fie prezenta in peste 100 de tari cu produsele sale datorita unui rafinament si design deosebit. Initierea proiectului VERSACE CERAMICS  in 1997, prin colaborarea cu celebrul designer de moda, i-a adus un succes enorm si totodata pasiunea pentru producerea de aranjamente de interior, piese de mobiler, accesorii de design, nu doar placi ceramice.


CERAMICA VOGUE

Nascuta pentru proiectare si design interior, se remarca din 1978 ca producator de gresie portelanata glazurata din pasta alba, cu o productie de 2.500.000 mp/an. Placile sunt destinate atat placarii in interior cat si la exterior, solutii inovative si moderne de trafic inalt, placari de piscina, toate cu o cromatica foarte vasta.

WhatsApp chat
//]]>