Idei de amenajari interioare inedite ce includ gresie si faianta 

Gresia si faianta sunt nelipsite din orice amenajare interioara. Ele pot sa fie folosite  intr-un mod creativ pentru a da  efecte vizuale interesante in locuinta si pentru a sublinia zonele importante ale spatiului. LS Italceram este varianta potrivita pentru persoanele care doresc gresie Timisoara sau faianta Timisoara. Gama de produse poate sa fie gasita pe pagina de internet aici: https://italceram.ro. Pentru amenajari interioare Timisoara gresia si faianta precum si alte elemente necesare redecorarii si reamenajarii casei, sunt gasite in game diverse care ajuta in exprimarea larga a designului interior. Iata 4 idei de amenajari interioare inedite ce includ gresie si faianta:

Delimitare de spatiu cu ajutorul unei fasii de gresie si faianta

Intr-un open space delimitarea functionala a zonelor de interes si a functiunilor este uneori delicata. O forma creativa de a face acest lucru este prin inserarea unei fasii de gresie si faianta de o latime mica sau medie, care sa fie pusa pe post de separare a zonelor. Astfel ca se poate duce acea fasie din dreptul tavanului si de jur imprejur pana unde se doreste delimitarea. Se pot folosi patternuri sau modele interesante, precum si o singura culoare cu texturi in relief, pentru o varianta mai simpla. 

 

Crearea de forme si modele prin alaturarea bucatilor de faianta si gresie

Indiferent de locul unde se alege amplasarea acestei creatii inedite, efectul va fi garantat placut. Modelul poate sa fie oricat de creativ, cat timp se incadreaza in designul general al incaperii sau casei. Una dintre cele mai simple forme care poate sa fie realizate este aceea a spicului format din bucati dreptunghiulare de faianta sau gresie puse oblic. Este important si unghiul in care sunt puse si masurarea exacta a locului unde fiecare bucata poate sa stea. Se pot obtine si alte modele folosind bucati de marimi si culori diferite. 

Faianta montata pe partea interioara a treptelor

Atunci cand este folosit acest mod inedit de a ultiliza gresia sau faianta, treptele pot sa para atunci cand sunt privite de jos, un bloc de decor, un obiect in sine. Patternul folosit in bucatile de gresie sau faianta trebuie sa fie integrat in decorul casei unde este amplasat. Se poate alege de asemenea si mozaic sau se poate sparge modelul cu insertii colorate din alte modele de gresie si faianta. 

Baie imbracata complet in gresie si faianta de aceeasi culoare, cu texturi diferite

Un efect interesant si creativ de a aduce design contemporan in casa, este acela dat de utilizare gresiei si faiantei de aceeasi culoare, insa cu model diferit, cu texturi si cu marimi diferite. Se aleg in general culori neutre pentru acest tip de joc de forme si texturi. Se pot alatura bucati de gresie mici si mari, dreptunghiulare si patrate, cu dungi texturate, cu patratele realizate in relief, cu efect lucios sau mat. Ele se pot pune ca si calup sau imbinate in orice forma isi doreste persoana care creeaza designul. 

WhatsApp chat
//]]>