Mobilier de baie

MIA MOBILI

Mia Italia Bathroom, producator specializat pe mobilier de baie din lemn masiv, care si-a propus ca un vis si o pasiune sa devina realitate. Cu o experienta de peste 30 ani in domeniul mobilei si ajutati de noua tehnologie in productie, MIA si-a propus sa faca cunoscute traditia, cultura si calitatea mobilei produsa in Italia. Fiecare serie are povestea ei, plecata de la o amintire, un desen, astfel ca mobila. Iti prezentam mai multe modele de mobilier de baie


ARDECO

Cu peste 20 ani de experienta in domeniul mobilierului de baie, Ardeco este un spirit tanar fascinat de evolutia desingului, pasionat de noutati si investeste permanent in studiul materialelor, combinand piatra, metalul si lemnul in produse de cel mai inalt nivel.


ARTESI

De peste 25 ani Artesi, Ardeco si Agha formeaza un grup, devenind leader in lume ca design, cu un nou look bine studiat, pentru a pune in valoare cat mai bine atat mobilierul cat si cabinele de dus. Acum, noul concept de amenajare a baii, exclusivist si complet, isi continua drumul in afara Italiei cu noi linii si stiluri, aducand un mare succes grupului.


GAIA MOBILI


WhatsApp chat
//]]>