Mobilier outdoor

Natura nu e doar minunata, chiar si in doze mici, reuseste sa-ti schimbe modul in care
te simti.
Creaza-ti un spatiu unic si elegant cu ultimul trend in materie de design de outdoor,
mobilier si ambientare, proiectate de designerii italieni special pentru tine, pana la cele
mai mici detalii.

Cercetarea formală și atenția la detalii sunt elemente fundamentale pentru o propunere de profil înalt, capabilă să ofere un răspuns exclusiv la cererea de modernitate care până acum a fost ignorată în lumea exterioară. Stilul propus de noi, provine din creativitatea și cultura italiană caracterizată de eclectism, dar si din atenția acordată confortului și nevoilor clienților.Elementele de mobilier de outdoor propuse de noi nu doresc să fie rezultatul unor tendințe temporare, ci obiecte care au o durată îndelungată și pot fi recunoscute.

Calitatea principala pe care o asteptam de la un decor modern in aer liber este confortul. Faptul ca in ultimele doua decenii a existat o dezvoltare fenomenala a tipurilor de mobilier outdoor, acum oamenii isi doresc ca sezlongurile, scunele sau bancile si mesele sa fie confortabile, la fel ca si scaunele si canapelele de interior.Filozofia de design a companiei italceram.ro a determinat intotdeauna crearea unui decor deschis, universal, la moda si durabil. Setul luxos cu scaune sau banci confortabile si mase incantatoare create intr-un stil avangardist, sunt atractive pentru a servi o cafea, sucuri sau bere pe marginea unei piscine sau pe terasele casei.  Aceasta abordare a mobilierului outdoor are aproape tot ceea ce ai nevoie.

Materiale de inalta calitate

Mobilierul outdoor este creat din  materiale de inalta calitate, si, fiecare dintre aceste creatii te va deservi aproape toata viata, datorita durabilitatii, iar formele moderne vor ramane elegante ani de zile. Bancile si scaunele au picioare drepte sau sunt create cu un cadru metalic din otel inoxidabil, sezutul fiind realizat dintr-un material de inalta calitate.Italia este cunoscuta pentru traditiile si cultura “dolce vita”. Tara soarelui, a marii si a aerului. Spatiul national al creativitatii si al libertatii. Italia atrage  cu frumusetea ei si impartaseste dragostea pentru mobilier cu toata lumea, avand o atitudine de respect fata de frumusetea lumii. Nu este intamplator ca s-au nascut aici cei mai buni designeri cu cele mai bune idei pentru crearea de mobilier outdoor. Incarcat cu aceste valori, italceram.ro ofera noi colectii de mobilier in aer liber, tuturor celor care apreciaza aerul curat si iubirea de apa si  natura.

Mobilier outdoor – elemente rezistente la apa

Acest tip de mobilier outdoor, nu este la fel ca cel de pe strada. Este echipat cu elemente rezistente la apa si care nu se estompeaza la soare. Toate materialele folosite sunt supuse expertizei ecologice, ceea ce inseamna ca acestea sunt sigure chiar si pentru copii. Toate piesele sunt acoperite cu un strat speciala care le protejeaza de oxidare, ceea ce face ca mobilierul outdoor sa reziste timp de mai multi ani. De asemenea, mobilierul outdoor este rezistent la ploaie si nu iti va aduce nicio neplacere. Este suficient sa stergi mobilierul cu o carpa uscata si nimic mai mult.

Mobilier outdoor – elemente complexe

Un alt tip de masa care apartine gamei de mobilier outdoor, este realizata cu dulapuri in partea de jos, chiuveta incastrata si lada frigorifica pentru a amplasa sticlele cu bauturi.  Masa setului de mobilier outdoor poate fi echipata doar cu chiuveta si robinet si o lada frigorifica incastrata in blatul mesei. Daca nu iti permiti un astfel de mobilier outdoor complex, poti opta pentru unul simplu cu masa pentru cafea, racoritoare sau bere si doua bancuta cu aceeasi lungime ca si a mesei. Pentru marginea piscinei poti cumpara o masa cu roti, pe care pot fi amplasate gustarile si bauturile, atunci cand iti doresti sa te racoresti in bazin. O astfel de masuta este realizata cu un blat din lemn si un cadru metalic cu o inaltime redusa, care prezinta la baza 2 roti pe o parte si picioare stabile in cealalta parte. Alegerea unui astfel de mobilier outdoor iti apartine, deoarece tine de posibilitatile financiare ale fiecarui client in parte.

WhatsApp chat
//]]>