Obiecte sanitare

ARTCERAM

Producator de obiecte sanitare de LUX,  o marca in continua evolutie, cu produse originale, actuale si ambitioase, unite de un spirit de inovatie si design, create prin colaborarea cu tineri arhitecti. Casa ca o pasiune si calitatea ca o vocatie, acestea au fost directiile care incepand din 1987 au insotit drumul producatorului  Artceram pana in zilele noastre.

 


KERASAN

Kerasan este una dintre primele companii fondata în 1960 in Civita Castellana si specializată în productia de OBIECTE SANITARE. Acum 20 ani, Kerasan si-a imbunatatit calitatea prin introducerea alături de excelență artizanala, de noi tehnologii de cercetare si o proiectare atentă. Astăzi, compania este prezentă în marile piețe internaționale cu colecții complete obiecte sanitare, mobilier de baie si accesorii.GRUPPO TREESSE

Fondat acum aproape patruzeci de ani de actualul președinte, Francesco Merenda,oferă o gamă largă de produse, folosind cu pricepere diferite tipuri de materiale, cum ar fi rasina,lemnul,sticla,metalul. Diferitele stiluri sunt interpretate pentru toate gusturile, de la clasicul esențial Impero al sec. XIX-lea la modelele noului mileniu, o producție care variază de la băile termale la spa-uri, de la cazi mari de colț la cazi freestanding clasice decorate manual, până la cabine de duș multifuncționale.


KOLPA-SAN

Situata in sudul Sloveniei, se remarca in randul producatorIor de compozit, prin programul Kerrock, cazi de baie din acril, cazi free-standing, cazi de colt, cadite de dus din acril  dar si mobilier de baie. Astazi vinde peste 80% din productie la export, produsele sale fiind fiabile, cu linii moderne si design actual.


SANSWISS

Parte a Grupului RONAL AG, isi incepe istoria in industria sanitara cu producţia paravanelor de duş în Bitche, Franţa, lângă graniţa cu Germania. Noua poziţie pe piaţa europeană a mărcii Ronal duce la decizia de a înfiinţa un nou holding, care să înglobeze toate societăţile sanitare ale grupului si astfel, in 2009 ia naştere marca SanSwiss.


ARTESI

Un detaliu simplu, dar capabil să ofere personalitate unei întregi linii: cu tăieturile sale de 45 °, sistemul de baie Urban reprezintă o soluție atât simplă, cât și caracteristică pentru mobilierul de baie.
Acest sistem de tăiere permite, de asemenea, o flexibilitate bună a compoziției, cum ar fi să facă linia de baie Urbană potrivită și pentru cele mai exigente configuratii.

WhatsApp chat
//]]>