Dacă ți-ai propus să îți reamenajezi baia anul acesta, poate ar fi bine să ai în vedere trendurile momentului! În fiecare an, specialiștii în domeniul amenajărilor interioare dau tonul în modă, venind cu noi idei și concepte care abia așteaptă să între în casele noastre. Trendurile au la baza, pe lângă specificațiile de design, lifestyle-ul omului de rând. Designerul este un fin obesrvator al lumii înconjurătoare, inspirându-se din modul de viață al omului și încercând să creeze produse ce pot îmbunătăți existența acestuia. Specialiștii în domeniu analizează schimbările la nivel global și iau în considerare rezultatele în timpul actului de creație. Astfel, având în vedere că ne trăim viețile într-un ritm haotic, petrecând din ce în ce mai puțin timp acasă, sau, din contra, mutându-ne biroul la domiciliu, suntem curioși să aflăm ce au ales designerii anul acesta!

Lemnul!

Lemnul este la mare căutare anul acesta, fiind recomandat pentru amenajarea întregii locuințe. În ceea ce privește baia, designerii vor să ne ofere oportunitatea de a ne creea o oază de liniște în propria locuința. Lemnul va înlocui clasicele plăci de ceramică și va aduce căldură încăperii. Poți opta pentru chiuvetă și cadă din lemn, transformându-ți baia în propriul tău spa.

Negru, mat!

O combinăție destul de îndrăzneață pentru baie, mobilierul negru mat, aduce o nouă abordare în materie de amenajări interioare! Duritatea mterialelor din care sunt confecționate obiectele sanitare se combină perfect cu intensitatea și elegantă negrului, oferind încăperii un aspect surprinzător. Totuși, amenajarea băii trebuie să se afle în concordanță cu imaginea de ansamblu a casei, așa că asigura-te că ìntregul spațiu este decorat în același stil!

Mobilier compact!

Pentru că designerii țin cont de stilul de viață al clientului și de faptul că una dintre cele mai mari nevoi ale acestuia este eficientizarea spațiului, unul dintre trendurile anului curent este utilizarea mobilierul smart. Adesea, astfel de piese au un design simplist, specific stilului scandinav, însă surprind prin formele nedefinite ale obiectelor.

Plăcile ceramice!

Gresia și faianță revin în forță și în acest an, însă sub diferite forme și modele. În 2019, designerii optează pentru forme grafice și iluzii 3D, însă acestea sunt simpliste. Poți mixa cu modele și printuri, însă fă-o moderat! Încearcă placiile de ceramică în nuanțe de albastru, turcoaz sau optează pentru o paleta de culori în tonuri pământii!

Căzi în forme inedite!

Cadă freestanding este în continuare vedetă amenajărilor interiaore în materie de băi! Aceasta poate fi găsită în diferite forme, fiind un accesoriu în sine pentru orice baie! De remarcat este faptul că, spre deosebire de anii trecuți, această cadă are forme nonconformiste, integrându-se în decoruri moderne. În trecut, cada freestanding era folosită pentru reproducerea unui stil clasic, cu tente retro.

Trendurile anului 2019 sunt surprinzătoare! Se spune că moda trece, dar stilul rămâne, așa că, indiferent de trenduri, optează pentru ceea ce îți place! Dacă acest articol te-a convins să faci niște schimbări și eșți în căutarea unor obiecte de decorațiuni interioare pentru baia ta, îți recomandăm să arunci un ochi pe italceram.ro! Suntem siguri că vei găsi ceea ce cauți!

WhatsApp chat
//]]>